dinsdag 17 januari 2012

Amerika op zijn best: apps voor apen!

Heb je nog geen iPad?
Dan wordt het toch stilaan tijd om daar iets aan te doen. Zoniet word je binnenkort onherroepelijk voorbijgestreefd door…onze evolutionaire voorlopers.
Orangutan Outreach een Amerikaanse organisatie die zich het zielig lot van oerang-oetans in gevangenschap aantrekt, heeft er niet beter op gevonden dan onze verre familieleden met het dure speelgoedje te vermeien!

image

De apen en aapjes krijgen het kleinood nog wel niet zelf in handen, want zo sterk is zo’n tabletje niet. Maar ze mogen er door de tralies heen naar hartenlust mee spelen: videootjes kijken, schilderen met het apenvingertje, apenspellekes spelen enz.
Kortom bijna alles wat ook wij mensen met zo’n iPad kunnen doen…

Wellicht hopen onze Amerikaanse vrienden dat er binnenkort op iTunes aangepaste apen-apps beschikbaar zullen komen, want ze zijn een project gestart met de duidelijke naam “Apps for Apes”. En in het internetjargon van vandaag de dag wordt dat dan natuurlijk: A4A

Je kan de leuke beestjes hieronder met het leuke dingetje aan het werk zien.
En wie binnenkort zijn iPad1 of iPad2 omruilt voor een nog blitsere iPad3, weet waar hij/zij met het afdankertje heen kan: Orangutan Outreach zal je eeuwig dankbaar zijn.
En de aapjes ook.
Misschien leren ze binnenkort wel echt schrijven op zo’n ding.
”Laat me vrij” bijvoorbeeld…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten